Spor Dünyasından Geri Dönüşüme Dev Destek

Sivasspor, Yuvaya Dönüşen Plastikler Projemizin Partneri Oldu.

 

Sosyal sorumluluk projemiz "Yuvaya Dönüşen Plastikler" kapsamında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve futbolcuların da değerli desteği ile plastik atıklar toplanacak ve geri dönüşüm yoluyla sokak hayvanları için yuva olacaktır. 

Geri dönüşüm ve sokak hayvanlarına yönelik farkındalık ve bilinç uyandıran “Yuvaya Dönüşen Plastikler” kurumsal sosyal sorumluluk projemiz 18 Şubat 2014 tarihinden bugüne kamuoyunun, medyanın, belediyelerin, ünlülerin ve kurumsal markaların ilgisi ve destekleriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Projemiz, bugüne kadar 2000’den fazla sokak hayvanını yuva sahibi yapmıştır. 

 

Bu kapsamda, projemiz için sevindirici bir haberi sektör mensuplarımızla paylaşmaktan gurur duyarız. Demir Grup Sivasspor Kulübü ile “Yuvaya Dönüşen Plastikler” projemiz için anlaşmaya varılmıştır. Sivasspor Kulübü’nün antrenmanda ve tesislerde kullandığı plastik su şişelerini, sokak hayvanları için sıcak bir yuvaya dönüştürüyoruz. 

 

Bu bağlamda, 4 Ekim 2019 Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde #YuvayaDönüşenPlastikler sloganıyla projeye start verilmiştir. 

PAGDER

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

ALTIN ÜYELİK 1

Copyright , Her hakkı saklidır. plastikpazari 2016