Mondi, Türkiye'de İlk Müşteri Deneyim Merkezi Thinkbox'ı Açtı

Mondi ThinkBox’ı sunar. Sürdürülebilir, katma değerli ambalaj konusunda uzman işbirliği için üç yeni müşteri ilişkileri merkezi.

 

  • ThinkBox oluklu mukavva ambalaj sektöründe analiz, ilham, vizyon ve değişim için bir kaynak olmak üzere tasarlandı.
  • İlk lokasyonlar ise Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye olarak belirlendi.
  • Fiziksel ve dijital alanlar, daha iyi ve daha sürdürülebilir ambalaj araştırmalarında müşterileri desteklemek için çeşitli hizmetler sunuyor. 

 

Ambalaj ve kâğıt sektöründe global lider Mondi, oluklu mukavva ambalaj müşterileri için üç yeni müşteri ilişkileri merkezi açtı. “ThinkBox” merkezleri ilham verici ve bilgilendirici etkinlikler, eğitim kursları ve bireysel atölyeler aracılığıyla fiziksel, dijital veya hibrit formatlarda daha iyi, daha sürdürülebilir ambalaj tasarımlarının birlikte üretilmesini mümkün kılıyor.

Bilgi havuzuna erişim

ThinkBox, çeşitli sanayi kollarından müşterileri daha iyi oluklu mukavva ambalaj arayışlarının herhangi bir evresinde desteklemek için oluşturuldu. Burası sanayi ve sürdürülebilirlik uzmanları tarafından ve ödül kazanan tasarımcıların fikirleri ve uzmanlıklarıyla sürekli olarak doldurulan bir bilgi havuzudur. İlk üç ThinkBox tesisi České Budějovice Mondi Bupak (Çek Cumhuriyeti), Mondi Tire Kutsan’ın Tire fabrikasında (Türkiye) and Mondi Ansbach (Almanya)’da bulunuyor.

Tasarım bir süreçtir.

ThinkBox konsepti, müşterileri olası çeşitli düzenlerde tam potansiyellerini ortaya koymaya davet eder:  

  • Think Co-creation – belirli ambalaj sorununu çözmek veya vizyonların nasıl hayata geçirileceğini keşfetmek için bireysel atölyeler
  • Think Skills - çeşitli eğitim kursları ve beceri aktarma etkinlikleri
  • Think Inspiration - interaktif webinarlar ve analiz etkinlikleri
  • Think Verification - ambalaj çözümlerinin performans testleri

ThinkBox yalnızca bir yer değil, aynı zamanda net bir sonucu olan, sürükleyici bir deneyimdir. Süreçler, kısa sürede sağlam bir dizi seçenek sunmak ve somut çözümler sunmak için tasarlanmıştır.. Tesisler, konseptin anında kanıtlanması için en son test ekipmanlarını sağlar. Böylece, ürün yaşam döngüsündeki olası riskler tasarım sürecinde ortadan kaldırılabilir.

Herkes üretkendir.

ThinkBox, doğru kişileri ve uzmanlığı bir araya getirerek üretkenliği ve bilgi paylaşımını teşvik eder. Bu şekilde tüm paydaşların görüş ve ihtiyaçları, dış faktörler, üretim gerçekleri, mevzuat, toplum ve çevre tasarım sürecinde dikkate alınabilir ve daha fazla fırsat keşfederken minimum uygun ürün gereksinimi karşılanabilir.

Mondi Oluklu Mukavva Çözümleri COO’su, Armand Schoonbrood, “Müşterilerimiz değişen mevzuatlarla ve hızlı büyümeden güç alan bir ortamla yüz yüze ve böyle bir ortamda rekabet güçlerini güvenceye almak için net hedefleri var. Müşterilerimiz genellikle netlik ve kesinlik arıyorlar. ThinkBox’ı modern ambalajlamanın zorluklarını her açıdan ele alan bir mekân olarak tasarladık ve profesyonel rehberlik sağlamak için oluşturduk. Müşterilerimize bir sonraki paketleme hedeflerini gerçekleştirmelerine veya vizyonlarını destekleyen seçenekleri anlamalarına yardımcı olmak için bu benzersiz ThinkBox deneyimini sunuyoruz.’’ diyor.

Mondi Oluklu Mukavva Ambalajın eTicaret ambalajlama merkezlerinden biri, Çek Cumhuriyeti’ndeki Mondi Bupak, ThinkBox girişiminin amiral gemisi olarak müşteri ilişkileri ve paylaşılan deneyimler için 500 metre kare alan sağlıyor. Almanya’daki ThinkBox merkezi Mondi Ansbach ağır tip ambalajlarda özel uzmanlığa sahipken, Türkiye’deki Mondi Tire Kutsan değişen perakende ortamı ve taze ürün ambalajları için yeni fikirler konusunda uzmanlaşmıştır.

Kaynak: Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

ALTIN ÜYELİK 1

Copyright , Her hakkı saklidır. plastikpazari 2016