Mondi Alman Makine Üreticisi Heiber & Schröder Ile Yenilikçi Bir Iş Birliğine Imza Attı

Heiber & Schröder ile ortaklığa giden Mondi, e-Ticarete yönelik EnvelopeMailer’ın otomatik ambalajlanması için yeni yüksek performanslı makine eComPack’i lanse ediyor.

 

  • Heiber + Schröder’in makine mühendisliği Mondi’nin ambalaj ve kâğıt uzmanlığı ile birleşerek e-Ticaret şirketlerinin EnvelopeMailer çözümünü kullanarak montaj, doldurma ve kapatma gibi ambalajlama işlemlerini otomatikleştirmesini sağlıyor

 

  • Son teknoloji ürünü eComPack, e-Ticaret faaliyetlerinde kâğıt tabanlı ambalaj çözümlerinin otomasyonu için mevcut olan talebe yanıt veriyor ve saat başına üretimi iki katına çıkarıyor

 

  • Yeni makine maksimum performans için Mondi’nin evrensel ve tamamen geri dönüştürülebilir oluklu EnvelopeMailer ürününü mükemmel bir şekilde tamamlıyor

 

Ambalaj ve kâğıtta küresel bir lider olan Mondi, e-Ticaret faaliyetlerinin süreç, verimlilik ve güvenlik gereksinimlerini karşılayan yüksek hızlı bir otomatik ambalaj makinesi geliştirmek için Alman makine üreticisi Heiber + Schröder ile yenilikçi bir iş birliğine imza atmış bulunuyor. Yeni eComPack makinesi, verimlilik ve güvenilirlik arayan orta ve büyük boyutlu e-Ticaret faaliyetleri için tasarlanmıştır. Makine otomatik montaj, doldurma ve kapatma işlemi sayesinde saatte 500’e kadar paketi işlemden geçirebilmektedir.

 

Kâğıt ve karton ambalaj otomasyonu uzmanı Heiber + Schröder’in teknolojik uzmanlığı Mondi’nin yenilikçi ambalaj çözümleri ile mükemmel bir sinerji teşkil ediyor. Ortaya çıkan yüksek çıkışlı eComPack, farklı boyutlarda mevcut olan yüksekliğe uyarlanabilir bir ambalaj tasarımı kullanarak geniş bir ürün yelpazesini otomatik olarak işleyebilmektedir. Ekipman, küçük bir alan gerektirmesi ve ayrıca kullanım ve bakım kolaylığı ile öne çıkmaktadır.

 

Mondi Corrugated Solutions Satış ve Pazarlama Direktörü Tarık Anıba şunları söyledi: “Hızla büyüyen e-Ticaret dünyasında, mükemmel bir kâğıt tabanlı ürün ile verimli ve ekonomik bir otomatik paketleme makinesinin kombinasyonu müşterilerimiz için önemli bir avantaj sağlamaktadır. Mondi’nin EnvelopeMailer çözümünün başarılı bir şekilde devreye sokulması standart C katlama ambalajına kıyasla manuel ambalaj üretimini %8 artırmıştır. EComPack ile artık müşterilerimizin üretimlerini iki katına çıkarmalarını ve yüksek hacimli işlem merkezlerindeki paketleme faaliyetlerini optimize etmelerini sağlıyoruz.”

 

E-Ticaret pazarı son yıllarda önemli ölçüde büyüdü ve 2021’de küresel perakende satışlarının yaklaşık %20’sini oluşturdu  Bu, daha geniş çeşitlilikte ürünlerin dağıtıldığı anlamına gelmektedir; bu durum ise ambalaj zorluklarını artırmakta ve farklı boyut ve şekillerde çok yönlü ambalaj çözümleri gerektirmektedir. Aynı zamanda artan işçilik maliyeti ile birlikte e-Ticarette paketleme makinelerine duyulan ihtiyaç her zamankinden daha fazla öne çıkmaktadır. Müşterilerin bu zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olmak için, eComPack Mondi’nin oluklu e-Ticaret çözümü EnvelopeMailer’in otomatik ambalajlanmasına yönelik bir çözüm sunmaktadır.

 

Yüksekliği 7 cm’yi aşmayan tek veya birden çok dikdörtgen veya düzensiz biçimdeki nesnenin güvenli bir şekilde sığdırılmasını sağlayan EnvelopeMailer, paketleme sürecinde sağladığı esneklik, kullanım verimliliği ve malzeme ve yer tasarrufu sayesinde 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana piyasada genel amaçlı yeni bir standart hâline gelmiş bulunuyor.

 

Heiber + Schröder Genel Müdürü André Garmer şunları ekledi: “Mondi ile birlikte makineyi çok dinamik bir ortak üretim sürecinde geliştirdik. Bunun sonucunda birinci sınıf kullanılabilirliğe sahip sağlam, kullanıcı dostu bir makine ortaya çıktı. Akıllı ve sorumlu bir üretim sürecinden sonra ambalaj tasarımı ve makine işlevselliğini harmanlayarak doğru ambalaj çözümü ile birleştirildiğinde muazzam bir potansiyel sunan bir çözüm meydana getirdik.”

Kaynak: Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı

 

 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

ALTIN ÜYELİK 1

Copyright , Her hakkı saklidır. plastikpazari 2016