Şenmak, En Çok İhracat Yapan Firmalar Arasında

Türkiye'nin plastikleştirme ekipmanlarındaki lider üreticisi Şenmak Makina kuruluşunun 32. yılında gelişimini ihracatla sürdürmeye devam ediyor.

 

Avrupa’nın beş büyük vida ve kovan ekipmanları üreticisi konumunda bulunan Şenmak Makina, Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından açıklanan verilere göre 2018 yılında kauçuk, plastik, lastik işleme makineleri ürün grubunda en çok ihracat yapan 5 firma arasında yer aldı.

Özellikle Batı Avrupa pazarında her yıl büyüme trendini sürdürdüklerini belirten Şenmak Makina Yurtdışı Satış Müdürü Murat Adaver, "2018 yılında toplam satışlarımız içerisinde ihracat yüzde 65 oranında yere sahip oldu. Plastikleştirme ekipmanları üretimimizle Avrupa’nın dünyaca tanınan önemli plastik ve kauçuk enjeksiyon, ekstrüder ve şişirme makineleri imalatçılarının onaylı tedarikçisi olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sadece kendi üretimimizde değil ekipman tedarikçisi olduğumuz müşterilerimize de maliyet düşürücü, verimli ve kalite artışı sağlayan çözümler geliştirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Şenmak, sektörünün en büyük fuarı K’da yerini alacak

Uzun soluklu ticari partnerlikleri hedefleyen Şenmak'ın bu yıl dördüncü kez Dünyanın en büyük plastik ve kauçuk fuarı K'ya katılım göstereceğini ifade eden Adaver fuar katılımı ile ilgili şunları kaydetti; "16-23 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf kentinde bulunan Messe Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek K 2019 Fuarı'nda yerimizi alacağız. Makine İhracatçıları Birliği'nin 'Turkish Machinery' kampanyası ile Düsseldorf'ta da Türk makinecilerinin gücünü Dünyaya gösterme imkanı elde edeceğiz”

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

ALTIN ÜYELİK 1

Copyright , Her hakkı saklidır. plastikpazari 2016